Όλο και περισσότερο ενδιαφέρον αποκτούν τα Δ.Σ εν όψιν εκλογών.



   Σχεδόν όλα τα είχε το χτεσινό δημοτικό συμβούλιο. Διακοπές, διαπληκτισμοί, χειροδικία και επανεμφανίσεις στα έδρανα ήταν μερικά από τα χαρακτηριστικά συμβάντα.
  Από την αρχή φάνηκε ότι δε θα ήταν όλα ρόδινα στο δημοτικό συμβούλιο, αφού οι ερωτήσεις προ ημερησίας έπεσαν βροχή. Χωματερή,η τρύπα των 20.000.000€, οικοδομές ΡΟΜΑ ήταν από τα πιο βασικά. Το συμβούλιο όμως πήγε να τιναχτεί στον αέρα όταν η πρόεδρος δεν έδωσε το λόγο σε δημότισσα ( δεν προβλέπεται άλλωστε) και αυτή κινήθηκε απειλητικά εναντίον της αφού ήταν εκτός εαυτού.  Το άσχημο ήταν ότι η συγκεκριμένη δημότισσα είχε την προτροπή από δημοτικό σύμβουλο σύμφωνα με την καταγγελία της αντιπροέδρου, που ζήτησε και την καταδίκη του συμβάντος, για να πάρει χαλαρή απάντηση από το δημοτικό σύμβουλο που προσπάθησε να υποβαθμίσει το γεγονός. Το συμβάν έληξε λίγο αργότερα όταν η δημότισσα και πρώην δημοτική σύμβουλος αποχώρησε από την αίθουσα λίγο πριν έρθει η αστυνομία.
   Για το θέμα της χωματερής για ακόμη μία φορά ο δήμαρχος Χρήστος Παππούς ανέφερε πως το θέμα του ΧΥΤΑ έχει λήξει για την περιοχή. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε "αυτό το χέρι δεν θα υπογράψει τίποτα σε σχέση με τα σκουπίδια". Όπου πηγαίνουν οι άλλοι δήμοι τα σκουπίδια τους θα τα πηγαίνουμε και εμείς μόλις γεμίσει και το τελευταίο κομμάτι από το χώρο που διατέθηκε το 2005 επί δημαρχίας Δημήτρη Μπουραΐμη. 
   Όλο και περισσότερο ακούγεται ότι το θέμα των 20.000.000€ που λείπουν από το ταμείο του δήμου κατά τη διάρκεια της προηγούμενης διοίκησης του Δήμου Φυλής οδεύει προς συγκάλυψη. Ένταση  και εκνευρισμό προκάλεσε η ερώτηση του Δημήτρη Πουλιάση, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από την Δύναμη Συμμετοχής με την ομάδα των πέντε, όσον αφορά το παραπάνω θέμα με αποτέλεσμα να δεχτεί λεκτική επίθεση από τον πρώην δήμαρχο. Ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ξεκαθάρισε ότι το θέμα θα συζητηθεί άμεσα σε ένα επόμενο δημοτικό συμβούλιο  γιατί  είναι πάρα πολύ σοβαρό και  ευχήθηκε ξανά να είναι λογιστικό  λάθος η εκκρεμότητα του ταμείου. 
  Για ακόμη μια φορά ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Καμπόλης αποχώρησε νωρίς από την συνεδρίαση και με αυτόν τον τρόπο εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαιώνει αυτά που λέγονται πως προορίζει τον γαμπρό του για να είναι υποψήφιος δήμαρχος  με την ομάδα των πέντε. Βέβαια και εκεί δεν είναι όλα ρόδινα αφού βασικός του συνεργάτης έχει αποχωρήσει από δίπλα του. Ένα περίεργο post σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης (Δεν γίνεται ο βάτραχος πρίγκιπας μωρό μου, άσε τον ταλαίπωρο κάτω) άλλου βασικού συνεργάτη δείχνει πως ο δρόμος που είχε φανταστεί δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.
 Κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου μετά την παραπάνω αποχώρηση έφυγαν οι τρεις ανεξαρτητοποιημένοι της Δύναμης Συμμετοχής. Στη συνέχεια έφυγαν οι δύο εναπομείναντες σύμβουλοι της Δύναμης Συμμετοχής ενώ λίγο αργότερα και ο επικεφαλής της. Μοναδική εξαίρεση από την αντιπολίτευση απετέλεσε ο επικεφαλής της ΕΥΠΟΛΙΣ Γιώργος Αβράμης που παρέμεινε μέχρι την ολοκλήρωση του Δ.Σ, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια