Χρήστος Παππούς: Σε εξέλιξη τα έργα για το φυσικό αέριο στο Δήμο Φυλής (βίντεο)




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε εξέλιξη τα έργα για το φυσικό αέριο στο Δήμο Φυλής δήλωσε ο Παππούς
ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ-ΖΕΦΥΡΙ
«Ολοκληρώνεται σύντομα η πρώτη φάση της κατασκευής του δικτύου φυσικού αερίου στο Δήμο Φυλής. Ήδη τα έργα βρίσκονται σε εξέλιξη και περιλαμβάνουν σύνδεση με το δίκτυο φυσικού αερίου του Κολυμβητηρίου, του σχολικού συγκροτήματος Αγίου Νικολάου, δηλαδή των τεσσάρων σχολείων και του κλειστού Γυμναστηρίου, του Δημοτικού κτιρίου στην παλιά Εφορία και του Δημαρχείου Άνω Λιοσίων.
Επίσης βρίσκεται στη φάση της σύνταξης, από την Εταιρία Διανομής Αερίου Αττικής, η μελέτη της δεύτερης φάσης του έργου , που περιλαμβάνει τη σύνδεση με δίκτυο φυσικού αερίου μήκους 37 χιλιομέτρων των 112 δημοτικών κτιρίων.
Με την ολοκλήρωση της κατασκευής του δικτύου, κάθε σπίτι των Άνω Λιοσίων και του Ζεφυρίου θα έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί με το φυσικό αέριο. Αυτό σημαίνει οικονομία για τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά του Δήμου και μείωση των ατμοσφαιρικών ρύπων. Ο Δήμος φέρνει το φυσικό αέριο για να βελτιώσει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της περιοχής και για να αναβαθμίσει το επίπεδο ζωής των δημοτών.»
Τα παραπάνω ανέφερε ενημερώνοντας το Δημοτικό Συμβούλιο, κατά τη συνεδρίαση της Παρασκευής 2 Μαρτίου 2018 ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια