Έρχεται ο κλασικός αθλητισμός στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής.


  

  Ο κλασικός αθλητισμός  που έλειπε από τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας , εντάσσεται πλέον στις αθλητικές δραστηριότητες για τη νεολαία του Δήμου Φυλής μετά από απόφαση του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Η ΠΑΡΝΗΘΑ» .
Μετά από την εξαιρετική πρωτοβουλία του Συλλόγου Κλασικού Αθλητισμού δίνεται η δυνατότητα σε νέους να συμμετέχουν σε προπονήσεις για αθλήματα στίβου εντελώς δωρεάν. Η εκγύμναση  θα πραγματοποιείται από τον προπονητή Μιχάλη Δρόσο ενώ τα αγωνίσματα θα περιλαμβάνουν αγώνες δρόμου, άλματα και ρίψεις.
Η πρώτη συνάντηση με τον προπονητή θα γίνει την Τετάρτη 7 Μαρτίου και ώρα 4 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Φυλής.
Αξίζει να τονιστεί ότι ο κλασικός αθλητισμός αποτελεί τη βάση όλων των αθλημάτων ενώ το να στρέψει ένας γονιός το παιδί του σε αυτόν αποτελεί άριστη επιλογή μια και τα οφέλη είναι αμέτρητα. Προάγει όχι μόνο την σωματική υγεία του παιδιού αλλά συμβάλλει και στην ψυχολογική του ανάπτυξη καθώς αποκτά πειθαρχία, επιμονή και αυτοπεποίθηση χτίζοντας έτσι μια δυνατή προσωπικότητα. Από τη στιγμή, δε, που προσφέρεται χωρίς συνδρομή και δεν απαιτεί ιδιαίτερο εξοπλισμό, αξίζει να αποτελέσει μέρος της καθημερινότητας των παιδιών μας!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια