Στα Άνω Λιόσια η μεγάλη διοργάνωση του επαγγελματικού Kick Boxing « SPARTAN’S NIGHT», το Σαββάτο 14 Απριλίου (βίντεο)



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στα Άνω Λιόσια η μεγάλη διοργάνωση του επαγγελματικού Kick Boxing « SPARTANS NIGHT», το Σαββάτο 14 Απριλίου 2018
Στη διοργάνωση μιας μεγάλης βραδιάς του Kick Boxing μετέχει ο Δήμος Φυλής και ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Φυλής «ΠΑΡΝΗΘΑ».
Στηρίζοντας την προσπάθεια της «BG ACADEMY» μιας από τις καλύτερες σχολές μαχητικών τεχνών, διέθεσαν, το Σαββάτο 14 Απριλίου 2018, το 3ο Κλειστό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων (Ζωφριά) για τη φιλοξενία του αγώνα «SPARTANS NIGHT».
Πρόκειται για ένα διεθνή αγώνα επαγγελματικού Kick Boxing (K-1) στον οποίο επίλεκτοι αθλητές της «BG ACADEMY» και άλλων ελληνικών σχολών μαχητικών τεχνών θα τεθούν αντιμέτωποι με αθλητές κορυφαίων σχολών μαχητικών τεχνών από το εξωτερικό.  Χαρακτηριστικά παραδείγματα οι σχολές των Artur Kyshenko (κορυφαίος εν ενεργεία παίχτης στον κόσμο), Ernesto Hoost (ζωντανός θρύλος του K-1) και Andre Mannaart (ένας απο τους πιο καταξιωμένους αθλητές και προπονητές παγκοσμίως).
Ο αγώνας «SPARTAN’S NIGΗΤ» περιλαμβάνει οκτώ main event, με τα παρακάτω ζευγάρια αθλητών:
  1. Θανάσης Καρούσσος- Αntonie Van Splunter
  2. Πέτρος Αθνασίου- Sedrick Da Silva Makumbunou
  3. Αγγελος Γιακουμής- Safouane Riani
  4. Nίκος Χύσεν- Dwayne Panka
  5. Ανδρέας Μαυρόπουλος- Janis Ziedins
  6. Παρασκευάς Καβαλλάρης- Jasser Soujaa
  7. Μαυροματίδης Αλέξανδρος- Yankuba Juwara
  8. Στέφανος Κωνσταντελόπουλος- Santino Verbeek
Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 18:00 και θα μεταδοθούν από το συνδρομητικό κανάλι NOVA. Μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας περιλαμβάνονται, επίσης, μερικά από τα σημαντικότερα αθλητικά ΜΜΕ.
H σχολή «BG ACADEMY» εδρεύει στα Άνω Λιόσια (Ελευθερίας και Μανδηλαρά) και δραστηριοποιείται από το 2010, προπονώντας μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον χώρο του Κ-1 όπως οι Μιχάλης Ζαμπίδης, Μαρία Πανταζή, Στάθης Μπένωφ, Βασίλης Καραγιαννίδης, Γιάννης Καγκελίδης κά. Τη διευθύνουν οι παλιοί πρωταθλητές και σημερινοί προπονητές Μπάμπης Παπαδόπουλος και Γιώργος Χαλκίδης, οι οποίοι μαζί με τη Μαρία Πανταζή έχουν το κύριο βάρος της οργανωτικής ευθύνης του αγώνα «SPARTAN’S NIGΗΤ».

ΤΡΕΪΛΕΡ ΑΓΩΝΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια