Από τα θρανία…στον REAL FM 97.8 το 10ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων


Την Κυριακή  22 Απριλίου η συντακτική ομάδας της πρώτης μαθητικής εφημερίδας της περιοχής επισκέφτηκε τα στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού REAL FM.  Η συντακτική ομάδα φιλοξενήθηκε από το δημοσιογράφο Δημήτρη Μάρκου για να παρακολουθήσει από κοντά πως γίνεται μια ραδιοφωνική εκπομπή και εκεί παρουσίασε και το πρώτο φύλλο της εφημερίδας που ήδη κυκλοφόρησε.
Ακολουθεί κείμενο από το Σύλλογο Γονέων του 10ου Δημοτικού για αυτήν την επίσκεψη :
Η σημερινή ημέρα επιφύλασσε  μια έκπληξη για τα παιδιά της δημοσιογραφικής μας ομάδας. 
Από το προηγούμενο διάστημα και προετοιμάζοντας το επόμενο φύλλο της εφημερίδας μας, προγραμματίσαμε μια επίσκεψη στον κορυφαίο σε ακροαματικότητα ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας, τον REAL FM 97,8 .  Εκεί είχαμε την χαρά να φιλοξενηθούμε στην ραδιοφωνική εκπομπή του δημοσιογράφου Δημήτρη Μάρκου και να παρακολουθήσουμε από κοντά την διαδικασία μιας ζωντανής ραδιοφωνικής παραγωγής. Τα παιδιά γνώρισαν από κοντά την τεχνολογία αιχμήςπου χρησιμοποιείται, συνομίλησαν με τεχνικούς και στελέχη του σταθμού που τους εξήγησαν την διαδικασία που ακολουθείται μέχρι να φτάσει ο ήχος στους δέκτες μας και το καλύτερο….συμμετείχαν για 20 λεπτά στο ζωντανό πρόγραμμα, παρουσιάζοντας το πρώτο φύλλο της εφημερίδας μας και συζητώντας ON AIR με τον Δημήτρη Μάρκο, τις απόψεις τους για το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού αλλά και για σχολείο μας γενικότερα, ένα σχολείο που όπως είπαν στον αέρα, το αγαπούν γιατί  οι σχέσεις μεταξύ των παιδιών είναι φιλικέςχωρίς φαινόμενα εκφοβισμού και τα παιδιά ενωμένα και αγαπημένα κάνουν παρέα όλα μαζί.
Οι εργαζόμενοι, δημοσιογράφοι και τα στελέχη του REAL GROUP, έδειξαν θαυμασμό και εντυπωσιάστηκαν από την προσπάθεια των παιδιών, περιμένοντας μάλιστα και το επόμενο φύλλο μας!
Η χαρά των παιδιών μετά την επίσκεψη ήταν απερίγραπτη και η εμπειρία μοναδική.
Συνεχίζουμε την προετοιμασία λοιπόν για το επόμενο φύλλο, που μεταξύ άλλων θα φιλοξενεί και την συνέντευξη του Δημήτρη Μάρκου. 
Ευχαριστούμε τον ραδιοφωνικό σταθμό REAL και τον Δημήτρη Μάρκο για την ζεστή Φιλοξενία, και την εγκαρδιότητα με την οποία αγκάλιασαν τα παιδιά μας επιβεβαιώνοντας πως η επιλογή μας να τους προσεγγίσουμε ήταν η καλύτερη αλλά και πως δεν είναι τυχαία είναι το κορυφαίο ραδιοφωνικό μέσο!
Ο Δημήτρης Μάρκος διαβάζει την εφημερίδα του 10ου Δημοτικού  "στα θρανία"  ON AIR.


Ακολουθεί βίντεο με απόσπασμα της παρουσίας  στο στούντιο του REAL FM
Με τιμή το Δ.Σ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια