Κυρίακος Γκίκας: ΤΡΕΜΕ ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ




Αξιότιμοι Κύριοι της Περιφέρειας Αττικής,



Αγαπητοί ΟΛΟΙ,



Τα μεταχειρισμένα λάστιχα αυτοκινήτων που βλέπω πεταμένα εκτός ΧΥΤΑ ΜΗΠΩΣ είναι αυτά που είχαν βάλει αρχικά ως βαρίδια για τη στήριξη των μεμβρανών ???

Δεν υπάρχει καμία ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ, και να βάλει πρόστιμο για ανεξέλεγκτη ΔΙΑΘΕΣΗ στερεών ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ, που υπόκεινται μάλιστα σε εναλλακτική ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ???

Η δ/νση περιβάλλοντος ή το ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ - ΚΕΠΠΕ της περιφέρειας ας ΠΟΥΜΕ ??  Να βάλει πρόστιμο στην ΠεριφέρειαΑΤΤΙΚΗΣ και τον εργολάβο του ΧΥΤΑ για παράνομη ΔΙΑΘΕΣΗ ελαστικών σε δασική έκταση με ρύπανση και υποβάθμιση του περιβάλλοντος ??
Η ΜΗΠΩΣ άρχισε ήδη η δημιουργία παρά-ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ δίπλα στο σύγχρονο ΧΥΤΑ – ΧΥΤΥ – ΧΥΤ – ΧΑΤ – ΧΟΥΤ όπως γίνεται πάντα δίπλα σε όλες τις χωματερές ??
‘η παρά-χωματερή αναμένει τη λειτουργία της σύγχρονης ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ!????

Θα μαζευτούν γύρω ΡΟΜΑ-ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ, γυρολόγοι και δυστυχισμένοι μετανάστες και πακέτο οι νταβαντζηδες μαντράδες-έμποροι ανακυκλώσιμων. Οι δύστυχοι απόκληροι πεινασμένοι  θα σκάβουν και θα ψάχνουν στη χωματερή οτιδήποτε υλικό μπορεί να έχει ΚΑΠΟΙΑ αξία, θα το καθαρίζουν γύρω από τη χωματερή στη φωτιά και οι νταβαντζηδες θα το αγοράζουν όσο - όσο προς μεταπώληση. 

ΤΡΕΜΕ ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΡΑΘΩΝΙΤΕΣ ΝΑ ΓΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΔΕΛΕΑΡ-ΓΡΑΣΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΩΝ ΟΦΕΛΩΝ.



Να βάλω εκτίμηση ??

Χωρίς Εκτίμηση

ΚΥΡΙΑΚΟΣ Α. ΓΚΙΚΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια