Την Κυριακή πέφτει στα βαθιά ο Σπύρος Χρυσικόπουλος για το βιβλίο Γκίνες(βίντεο)



     Είναι ήδη γνωστό το νέο εγχείρημα για τον υπεραθλητή μας από τη Ζωφριά Σπύρο Χρυσικόπουλο, ο οποίος θα πέσει στα βαθιά τον ερχόμενο Σεπτέμβριο κολυμπώντας μία απόσταση 48 συνεχόμενων ωρών ( 140 χιλιόμετρα) από τη Ρόδο μέχρι το Καστελόριζο!
  Νωρίς σήμερα το πρωί η εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου « Ξυπνάμε Μαζί» του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon TV βρέθηκε στο Δημοτικό κολυμβητήριο των Άνω Λιοσίων και συνομίλησε με το Σπύρο Χρυσικόπουλο και τον μέντορά του Πέτρο Παρθένη για το νέο του εγχείρημα που θα του χαρίσει μια θέση στο βιβλίο Γκίνες!
  Ο ίδιος ο αθλητής αναφέρει πως η επιλογή της συγκεκριμένης διαδρομής έχει συμβολική σημασία αφού θέλει να δείξει τη σημαντικότητα των ακριτικών ελληνικών νησιών και το γεγονός ότι κανείς δεν πρέπει να τα ξεχνάει!
Η πυρετώδης προετοιμασία του πραγματοποιείται στο κολυμβητήριο των Άνω Λιοσίων που  έχει παραχωρηθεί από το Δήμο Φυλής για τις προπονήσεις του. Μάλιστα ο Σπύρος απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους όσους θέλουν να παρακολουθήσουν την προπόνησή του στο κολυμβητήριο των Άνω Λιοσίων καθώς την Κυριακή στις 6.00 πμ θα πέσει στο νερό και θα βγει τη Δευτέρα το μεσημέρι κολυμπώντας για 30 ώρες και  πραγματοποιώντας την πρώτη μεγάλη προπόνηση της χρονιάς!
Ακολουθεί το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon TV

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια