Σύλλογος Θεσσαλών:Ραντεβού τον Σεπτέμβρη! Καλό καλοκαίρι!!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΦΥΛΗΣ «Ο ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ» - 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ
ΠΑΡΚΟ «ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΡΟΣ» - ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΖΕΦΥΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

    Η τελευταία παράσταση για τη φετινή χρονιά ολοκληρώθηκε με ακόμα μία προσεγμένη και δυναμική παρουσία του χορευτικού μας, στις «Μουσικές Βραδιές» που πραγματοποίησε η Δημοτική Κοινότητα Ζεφυρίου του Δήμου Φυλής στο Πάρκο «Κώστας Λιάρος» το διήμερο 25 και 25 Ιουνίου. Ο Σύλλογος θέλησε με την παρουσία του να ταξιδέψει νοερά το κοινό σε παραδοσιακά ηχοχρώματα από το όμορφο και μαγευτικό Πήλιο και ελπίζουμε ότι ως ένα βαθμό το κατάφερε. Παρουσία είχαμε
και με περίπτερο, όπου με αυτόν τον τρόπο αφενός δείξαμε τη στήριξη που παρέχουμε στις εκδηλώσεις της Δημοτικής Κοινότητας Ζεφυρίου, αφετέρου αναδείξαμε συσπείρωση και φιλικό κλίμα που θέλουμε να αποπνέει στον Σύλλογό μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα δύο βράδια, άφησαν μια νότα δροσιάς στους παρευρισκομένους από τα τεκταινόμενα, κάτι σημαντικό αφού η ζέστη ήταν αφόρητη.. 
Ο Σύλλογος εύχεται σε όλο τον κόσμο και στα μέλη του (Θεσσαλούς και μη), καλό και αναζωογονητικό καλοκαίρι και σε ότι αφορά τη νέα χορευτική χρονιά, ένα μήνυμα προς τα μέλη των χορευτικών μας τμημάτων: Γεμίζουμε τις μπαταρίες μας για να επανέλθουμε με ακόμα περισσότερη όρεξη και μεγαλύτερη προσήλωση!
Ευχές για καλή συνέχεια και δύναμη σε όλους όσοι εργάστηκαν για την υλοποίηση των φετινών πεπραγμένων και φυσικά στις δασκάλες μας!!

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη! Καλό καλοκαίρι!!



                               

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια