Νέα προγραμματική σύμβαση Δήμου Φυλής με Περιφέρεια Αττικής


    Στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής που πρόκειται να συνεδριάσει την Πέμπτη, 13-7-2017 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών μία νέα προγραμματική έρχεται μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας. Όπως διαβάζουμε στην πρόσκληση η προγραμματική σύμβαση έχει σαν σκοπό την ελαχιστοποίηση του ενεργειακού κόστους στο Δ.Δ Φυλής.
Διαβάστε παρακάτω το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης που αφορά το  Δήμο Φυλής:


Συνεδρίαση 23η
                                         ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 
1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Φυλής για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Ενεργειακή αναβάθμιση – αυτοτέλεια και ανάπτυξη συστημάτων ΑΠΕ δημοτικών κτιρίων, σχολικών συγκροτημάτων – οδών κ.λ.π. με σκοπό την ελαχιστοποίηση του ενεργειακού κόστους για το Δημοτικό Διαμέρισμα Φυλής», συνολικού προϋπολογισμού 2.575.505,92 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ι. Βασιλείου)
2. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Κυθήρων για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Κατασκευή εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Αγίας Πελαγίας Κυθήρων», συνολικού προϋπολογισμού 3.100.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος)
3. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Ανακατασκευή χλοοτάπητα και δικτύων αποστράγγισης στο Δημοτικό Στάδιο Βουλιαγμένης», συνολικού προϋπολογισμού 399.909,97 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)
4. Έγκριση σύναψης και όρων τροποποίησης – παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Ζωγράφου για το έργο «Διαχείριση υδάτινων πόρων και προστασία και ανάδειξη χώρων πρασίνου & αναψυχής στο Δήμο Ζωγράφου». (Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ε. Κυπριανίδου)
5. Γνωμοδότηση επί της ΜΠΕ του έργου «Κρηπίδωση υπάρχοντα κυματοθραύστη λιμανιού Πέρδικας» στο Δήμο Αίγινας. (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)
6. Γνωμοδότηση επί της ΜΠΕ του έργου «Συλλογή, Μεταφορά, Επεξεργασία και Διάθεση Λυμάτων Καλάμου και Αγίων Αποστόλων Δήμου Ωρωπού». 2 (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)
7. Γνωμοδότηση επί της ΜΠΕ της μονάδας παραγωγής αντικαρκινικών παρασκευασμάτων της εταιρίας «Regulon A.E.» στο ΒΙΠΑ Κορωπίου Αττικής. (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)
8. Τροποποίηση της υπ’ αρ. 306/2015 απόφασης Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής σχετικά με χωροθέτηση λαϊκής αγοράς Ραφήνας του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου (Ζ΄ Αττικής). (Εισηγητής ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μ. Ευσταθιάδης)
      

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια